Organizare evenimente

Conferințe, nunți, petreceri

În cadrul locațiilor noastre din Ploiești, Vălenii de munte și Slănic se pot organiza nunți, botezuri, petreceri private, petreceri de firmă, aniversări, majorate, baluri de liceu, balul bobocilor, carnavaluri, balul absolvenților, banchete, mese festive, conferințe, lansări și prezentări de produse, întâlniri de afaceri.

Echipa noastră de profesioniști vă poate ajuta în realizarea evenimentului perfect pentru dumneavoastră! Vă putem sfătui în alegerea locației perfecte pentru evenimentul dumneavoastră, în alegerea celor mai frumoase și elegante decorațiuni, în alegerea meniului perfect pentru evenimentul dumneavoastră și pe gustul fiecărui invitat, în alegerea celui mai bun mod de a amplasa mesele în sală și în alegerea momentelor artistice din cadrul evenimentului dumneavoastră.

Dacă doriți să solicitați o cotație de preț vă rugăm să completați formularul din josul acestei pagini, iar reprezentanții departamentului Events vă vor contacta în cel mai scurt timp.

Vă prezentăm o listă cu locațiile noastre unde puteți organiza evenimentele dumneavoastră:

Hotel Prahova Plaza - Grand Ballroom

Având o capacitate de 250 locuri, Grand Ballroom este fără îndoială locaţia perfectă pentru cele mai importante evenimente din viaţa dumneavoastră!

Decoraţiunile cu stil şi eleganţa ce îmbie arhitectura sălii contribuie la efectul luxuriant atât de necesar evenimentelor dumneavoastră! O notă aparte o reprezintă locaţia centrală, dar şi profesionalismul echipei de servire dornice să aducă satisfacţie deplină atât pentru dumneavoastră, cât şi pentru invitaţii dumneavoastră!

Fiecare eveniment este pentru noi o ocazie de a creşte nivelul de satisfacţie al clienţilor noştri, de aceea vă invităm să alegeţi întregul pachet de servicii oferit de Hotel Prahova Plaza!

Mai multe detalii… Ofertă nunți 2017/2018

Hotel Prahova Plaza - Restaurant National Club

Având o capacitate de 150 locuri și un decor unic, în cadrul restaurantului National Club se pot organiza în condiţii deosebite evenimente de neuitat, recepţii, cocktail-uri, banchete, nunţi, aniversări sau cine festive.

Mai multe detalii… Ofertă nunți 2017/2018

Hotel Prahova - Restaurant Il Piccolo Giardino

Păstrând aceeaşi notă de eleganţă cu restul hotelului, în tonuri deschise de culori și cu o capacitate de 120 locuri, Il Piccolo Giardino este spaţiul perfect pentru evenimentele dumneavoastră.

Mai multe detalii… Ofertă nunți 2016/2017

Restaurant Baia Roșie Resort

Restaurantul complexului Baia Roșie Resort dorește să fie unic, prin decorul interior, contemporan, elegant, prin cea mai frumoasă locație din Slănic și în special prin bucătăria elaborată, cu influențe tradiționale și internaționale, plină de pasiune și gusturi intense, unice.

Restaurantul Baia Roșie Resort este locul perfect unde puteți lua masa în familie, unde puteți organiza o cină cu prietenii sau partenerii de afaceri, unde puteți organiza o petrecere privată sau unde puteți serba un eveniment unic din viața dumneavoastră.

Mai multe detalii… Ofertă evenimente 2017/2018

Restaurant Orizont

Restaurantul Orizont, modernizat într-o arhitectură cu totul deosebită, are o capacitate de 180 locuri în interior și de 40 locuri pe terasa suspendată în aer liber. Situat central, foarte aproape de salină, este oricând pregătit cu un meniu variat, pentru toate preferințele.

Mai multe detalii… Ofertă evenimente 2017/2018

Restaurant Grota Miresei

Aflat în cadrul Complexului de agrement Baia Baciului, Restaurantul Grota Miresei are o capacitate de 140 locuri în interior, 80 de locuri în foișoarele acoperite de pe malul lacului și de 130 de locuri la terasele descoperite. Arhitectura specific românească, elementele de decor, priveliștea magnifică asupra lacurilor și împrejurimilor și nu în ultimul rând, meniurile românești servite, fac din acest restaurant punctul de atracție al stațiunii în toată perioada anului.

Mai multe detalii… Ofertă evenimente 2017/2018

Restaurant Slănic

Aflat în incinta Hotelului Slănic, Restaurantul Slănic are 125 de locuri în interior și 40 pe terasă, o bucătărie dotată cu utilaje ultramoderne, personal calificat și un meniu tradițional românesc. Atenția pentru detalii face ca oaspeții să fie primiți într-o atmosferă caldă și primitoare.

Mai multe detalii… Ofertă evenimente 2017/2018

Restaurant Taverna Romană

Taverna Romană are o capacitate totală de 400 de locuri dispuse astfel: Grădina de Vară plină de flori și salcâmi are o capacitate de 150 locuri, iar interiorul rustic are o capacitate de 250 de locuri.

În cadrul restaurantului Taverna Romană se pot organiza mese festive, nunți, aniversări, petreceri private, conferințe, lansări de produse.

Mai multe detalii…

Restaurant Hotel Capitol

Restaurantul hotelului Capitol din Vălenii de Munte dispune de o capacitate de 70 de locuri, fiind astfel o locație perfectă pentru mese organizate, botezuri, nunți, majorate, petreceri private sau aniversări.

Mai multe detalii…

Cotație de preț

Utilizați formularul de mai jos pentru a solicita o cotație de preț pentru evenimentele dumneavoastră.

Numele dvs. (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Tip eveniment

Locația

Dată eveniment (obligatoriu)

Număr participanți

Alte comentarii

Organizare evenimente

Organizare evenimente

Organizare evenimente