Cazare

Hotelurile noastre

Hotel Prahova Plaza

Având o locaţie deosebită, situat în centrul istoric al oraşului Ploieşti, lângă Primăria Municipiului Ploiești și la 500 de metri de stadionul de fotbal „Ilie Oană” (stadionul FC Petrolul Ploiești), Hotel Prahova Plaza vă stă la dispoziţie cu servicii de cazare, restaurant și organizare evenimente la standarde internaţionale de calitate.

Hotel Prahova Plaza are o capacitate de 250 locuri de cazare, distribuite astfel: 10 apartamente, 20 camere double și 109 camere single. Toate camerele sunt la standard de 4*, dispunând de sistem Vingcard, TV LCD, televiziune prin cablu, conexiune internet wireless, aer condiţionat, telefon cu linie directă şi internaţionala, minibar, conexiune LAN internet de mare viteză

Hotel Prahova Plaza dispune de două restaurante cu aproximativ 100 de locuri fiecare, în care se pot servi preparate culinare tradiţionale şi de asemenea un vast meniu internaţional bine pregătit de maestrul nostru bucătar.

O sală polivalentă vă stă la dispoziție și poate găzdui evenimente unice din viața dumneavoastră de până la 300 invitaţi: nunți, petreceri, aniversări, conferințe, lansări de produse.

Mai multe detalii… Website

Baia Roșie Resort

Descris de turiști ca fiind o adevărată oază de liniște și relaxare, unde muntele și marea se îmbină perfect, pentru a crea cele mai bune condiții pentru o vacanță perfectă, Complex Baia Roșie Resort este gazda perfectă atât pentru cei ce doresc liniște, departe de oraș și pentru cei ce doresc distracție maximă, cât și pentru cei ce doresc o porție de sănătate, prin băi în apele bogate în săruri minerale, împachetări cu nămol sau plimbări în salină, la 200 de metri sub pământ

Restaurantul Baia Roșie vă pune la dispoziție un bogat meniu, cu preparate din bucătăria internațională, dar și din bucătăria tradițională românească.

În cadrul complexului Baia Roșie Resort se pot organiza team building-uri, conferințe, nunți, aniversări și petreceri private. Pentru un eveniment unic, echipa noastră de profesioniști vă stă la dispoziție în orice moment.

Mai multe detalii… Website

Hotel Slănic

Hotel Slănic este locul unde te poți relaxa și unde poți beneficia de tratament complex pentru diverse afecțiuni în cadrul bazei de tratament din incinta proprie, iar cotarea de 2 stele impune tarife mai mult decât atractive. Baza de tratament de la Hotel Slănic este folosită zilnic și are rezultate pe măsura așteptărilor. Tehnicile de tratament prezente în baza de tratament de la Hotel Slănic sunt aplicate de cei mai buni doctori specializați în tratarea afecțiunilor dumneavoastră.

Cu o capacitate de 125 de locuri în interior și 24 pe terasă, restaurantul hotelului poate organiza mese festive în cadrul său intim și cochet, oferind servicii ireproșabile.

Mai multe detalii… Website

Hotel Orizont

Hotelul Orizont, clasificat la 2**, poate găzdui 45 de oaspeți în camere duble dotate cu televizor, telefon, frigider. Restaurantul modernizat într-o arhitectură cu totul deosebită are o capacitate de 180 locuri în interior și de 40 locuri pe terasa suspendată în aer liber.

Situat central, foarte aproape de Mina Unirea (salina din Slănic), este oricând pregătit cu un meniu variat, pentru toate preferințele.

Mai multe detalii… Website

Cazare

Cazare

Cazare