Servicii

Serviciile oferite de compania Valdor

Axată în principal pe prestări de servicii turistice, compania Valdor vă oferă pe raza județului Prahova, pe lângă unități de cazare și complexe de agrement, restaurante moderne, complexe comerciale și servicii de catering.

Cazare

Compania Valdor vă oferă servicii de cazare în condiții de 2 până la 4 stele în orașele Ploiești, Slănic și Vălenii de Munte. Dacă doriți să beneficiați de serviciile noastre de cazare vă invităm în următoarele locații:

  • Hotel Prahova Plaza – Ploiești
  • Baia Roșie Resort – Slănic Prahova
  • Complex Balnear Slănic – Slănic Prahova
  • Hotel Orizont – Slănic Prahova
  • Hotel Capitol – Vălenii de Munte

Mai multe detalii

Restaurant și catering

Doriți să luați cina într-o atmosferă unică și să vă bucurați de un meniu tradițional românesc? Doriți un moment romantic alături de perechea dvs? Vă recomandăm restaurantele noastre din Slănic și Vălenii de Munte, unde veți regăsi gustul tradițional de altă dată a mâncărurilor preferate.

  • Restaurant Grota Miresei – Slănic Prahova
  • Restaurant Taverna Romană – Vălenii de Munte

Mai multe detalii

Agrement

În locațiile noastre de agrement din Slănic Prahova vă puteți bucura de o vacanță de neuitat sau puteți să vă relaxați în week-end, departe de grija cotidiană. Vă punem la dispoziție 2 lacuri cu apă sărată, indicată în tratarea diverselor probleme medicale, un lac cu nămol bogat în săruri minerale, o piscină, locuri de joacă pentru copii și multe altele. Vă invităm să vizitați locațiile noastre:

  • Complex Baia Baciului – Slănic Prahova
  • Baia Roșie Resort – Slănic Prahova

Mai multe detalii

Spații comerciale

Compania Valdor pune la dispoziție spre închiriere spații comerciale în cadrul Mall Ploiești Shopping Center, un centru comercial situat în centrul orașului Ploiești, cu o suprafață utilă de 4.522 mp.

Mai multe detalii

Organizare evenimente

Doriți să organizați o nuntă, o petrecere privată sau o aniversare? Doriți să organizați un team building, o petrecere surpriză sau o conferință de succes pentru firma dumneavoastră? Echipa noastră de profesioniști vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta în organizarea evenimentului dumneavoastră în una din locațiile noastre și pentru a se asigura că evenimentul dumneavoastră va fi de neuitat!

Mai multe detalii

Servicii

Servicii

Servicii