Mall Ploiești Shopping Center

Let’s do shopping downtown!

Amplasat într-un oraș în plină dezvoltare economică, Mall Ploiești Shopping Center beneficiază cu succes de traficul deosebit de mare de clienți din centrul orașului, zonă denumită chiar “kilometrul 0” al orașului. Proiectul a beneficiat de numeroase procese de modernizare în decursul ultimilor ani și a fost extins în anul 2010 datorită solicitărilor permanente ale clienților de completare a mix-ului de chiriași. Prin această extindere spațiul total oferit spre închiriere clienților interesați de amplasarea unui magazin sau reprezentate în centrul orașului este de 8.000 mp.

Mall Ploiești Shopping Center oferă soluții variate pentru toate genurile de cumpărături zilnice sau de ocazie având printre clienții săi nume importante din industria de retail.

Închiriat în procent de 92% Mall Ploiești Shopping Center are în medie un trafic de 14.000 vizitatori săptămânal, Clienți ce vizitează mall-ul în medie de 3-4 ori/săptămână, petrecând aproximativ 2 ore în incinta acestuia.

Spațiile oferite spre închiriere beneficiază de toate dotările necesare desfășurării oricăror tip de activități de la retail la producere și comercializare de alimente.

Adresa:
Piața Victoriei nr 1, Ploiești, Prahova

Telefon:
(+40)244 596 161

E-mail:
office@mallshoppingcenter.ro

Website:
http://www.mallshoppingcenter.ro

Mall Ploiești Shopping Center

Mall Ploiești Shopping Center

Mall Ploiești Shopping Center