Hotel Prahova Plaza

Hotel 4* din Ploiești

Cu o locaţie deosebită, situat în centrul istoric al oraşului Ploieşti, lângă Primăria Municipiului Ploiești și la 500 de metri de stadionul de fotbal „Ilie Oană” (stadionul FC Petrolul Ploiești), Hotel Prahova Plaza vă stă la dispoziţie cu servicii la standarde internaţionale de calitate.

Hotelul reprezintă una din cele mai mari investiții de acest gen din zonă, conceput pentru client în cele mai mici detalii.

Pentru că în activitatea și viața noastră de zi cu zi avem nevoie de atmosfera oficială a unei întâlniri de afaceri sau a unei conferințe, fie cadrul armonios și intim al unei cine romantice sau doar puțină liniște și decență, Hotel Prahova Plaza este locul special în care toate aceste caracteristici se reunesc cu succes.

Hotelul are o capacitate de 250 locuri de cazare, distribuite în 10 apartamente, 20 camere double, 109 camere single. Toate camerele sunt complet renovate la standard de 4*, dispunând de un sistem Vingcard, mobilier nou, TV, cablu, conexiune internet wireless, aer condiţionat, telefon cu linie directă şi internaţionala, minibar.

Hotelul dispune de două saloane-restaurant, două săli de conferinţe, un bar elegant, unde turiştii pot servi de la băuturi răcoritoare şi cafea, pănă la cele mai fine băuturi alcoolice.

Oferta hotelului constă in:
– 10 apartamente, 20 camere double, 109 camere single
– Restaurant National Club: 100 locuri
– Restaurant Il Piccolo Giardino: 100 locuri
– 2 Săli de conferinţe: 10-150 locuri
– Aquarium Bar
– Parcare
– Internet wireless gratuit în întreg hotelul

Pentru organizarea de nunți, petreceri private, aniversări, conferințe sau alte evenimente private, echipa noastră de profesioniști vă stă la dispoziție cu mai multe informații și se vor ocupa personal ca evenimentul dvs să fie unul de neuitat!

Adresa:
strada Constantin Dobrogeanu Gherea, nr. 11, Ploieşti, Prahova

Telefon:
+40244-526850

Fax:
+40244-526309

E-mail:
e-mail

Website:
http://www.hotelprahova.ro

Hotel Prahova Plaza

Hotel Prahova Plaza

Hotel Prahova Plaza