Despre noi

Informații despre firma Valdor SRL

Situată într-o zonă cu puternic potențial turistic, compania VALDOR se identifică cu inima orașului stațiune balneo-climaterică Slănic Prahova. Sediul administrativ al societății este în orașul Ploiești.

Valdor a preluat în anul 1992 întreaga activitate a stațiunii balneo-climaterice Slănic SA inclusiv exploatarea turistică a Minei Unirea, singura salină de adâncime din țară și a doua din Europa, oferind cele mai bune condiții pentru tratamentul afecțiunilor aparatului respirator (astm bronșic, BPOC – bronhopneumonia cronică obstructivă, boli profesionale) și din sfera O.R.L.

Printr-un management de calitate, axat pe o politica „agresivă” de expansiune, compania a reușit să se extindă într-o perioadă relativ scurtă de timp în trei localități din județul Prahova: Slănic, Ploiești și Vălenii de Munte.

Compania Valdor furnizează servicii de cazare, restaurant, catering, închiriere spații comerciale, agrement, tratament și organizare de evenimente (nunți, botezuri, petreceri private, banchete, conferințe, prezentări de produse etc) în locațiile sale din Ploiești (Hotel Prahova Plaza, Mall Ploiești Shopping Center), Vălenii de Munte (Hotel Capitol, Restaurant Taverna Romană) și Slănic (Baia Roșie Resort, Hotel Slănic, Hotel Orizont, Complex Baia Baciului, Restaurant Grota Miresei). Vă invităm să accesați secțiunea Locațiile noastre pentru a afla mai multe detalii despre locațiile noastre și serviciile oferite de acestea.

Pentru o listă detaliată a serviciilor oferite de compania Valdor vă invităm să accesați secțiunea Servicii.

Începând cu anul 2010 compania Valdor este certificată ISO 9001:2008 pentru următoarele domenii de activitate: servicii hoteliere, restaurant, activități de închiriere pentru spații comerciale; dovadă a faptului că sistemul de management al companiei este la standarde internaționale și a profesionalismului de care compania noastră dă dovadă în domeniile sale de activitate.

Despre noi

Despre noi

Despre noi