Cariere

Posturi disponibile în compania noastră

Considerăm că succesul pe termen lung poate fi obținut doar construind o echipă care dezvoltă pasiune și profesionalism în fiecare acțiune pe care o realizează, de aceea Prahova Plaza Hotel reprezintă o oportunitate de afirmare pentru fiecare angajat.Departamentul de Resurse Umane va notifica pe această pagină fiecare post disponibil împreună cu cerințele aferente, însă nu ezitați să lăsați CV-ul dumneavoastră pentru a fi primul contactat în cazul în care cerințele unui post corespund cu abilitățile dumneavoastră! – See more at: http://www.hotelprahova.ro/Cariere-ro/#sthash.YErYCfb2.dpuf

Considerăm că succesul pe termen lung poate fi obținut doar construind o echipă care dezvoltă pasiune și profesionalism în fiecare acțiune pe care o realizează, de aceea compania noastră reprezintă o oportunitate de afirmare pentru fiecare angajat.

Departamentul de Resurse Umane va afișa pe această pagină fiecare post disponibil împreună cu cerințele aferente, însă nu ezitați să lăsați CV-ul dumneavoastră pentru a fi primul contactat în cazul în care cerințele unui post corespund cu abilitățile dumneavoastră!

Posturi disponibile

Curieri

Candidatul ideal trebuie să aibă permis de conducere categorie B cu experienţă de minim 3 ani şi cunoştinţe medii de limba engleză. Experienţa constituie un avantaj. Mai multe informaţii găsiţi la nr. de tel: 0722954224 / 0244.526.850 sau pe adresa de e-mail office@hotelprahova.ro.

Bucătar

Experienţa constituie un avantaj. Mai multe informaţii găsiţi la nr. de tel: 0722954224 / 0244.526.850 sau pe adresa de e-mail office@hotelprahova.ro.

Fochist și instalator

Căutăm un fochist și instalator cu experiență în domeniu și studii de specialitate. Cunoașterea unei limbi străine de circulație internațională constituie un avantaj. Mai multe informaţii puteți solicita pe adresa de e-mail office@hotelprahova.ro.

Electrician

Căutăm un electrician cu experiență în domeniu și studii de specialitate. Cunoașterea unei limbi străine de circulație internațională constituie un avantaj. Mai multe informaţii puteți solicita pe adresa de e-mail office@hotelprahova.ro.

Trimite CV

Dorești să aplici pentru un post listat mai sus? Dorești să ne lași CV-ul tău pentru a fi contactat când vor fi disponibile posturi ce se potrivesc aptitudinilor și experienței tale? Completează formularul de mai jos, atașează CV-ul în format PDF, iar Departamentul de Resurse Umane te va contacta când un post va fi disponibil.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Postul dorit

Experiență

Mesaj

CV-ul dvs

Cariere

Cariere

Cariere