Termeni și condiții

SC Valdor SRL

1. Prin utilizarea acestui website sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Accesul și utilizarea site-ului www.valdor.ro sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor aplicabile. Vizitând și utilizând acest website acceptați automat termenii și condițiile de mai jos.

2. Website-ul www.valdor.ro
Website-ul www.valdor.ro este proprietatea firmei SC Valdor SRL cu sediul în strada Bobâlna nr 31, Ploiești, Prahova, Romania, înregistrată la registrul comerțului cu J 29/888/1992 C.I.F RO 1333674, numit pe parcursul acestor termeni și Valdor.ro. Termenii și condițiile se aplică tuturor utilizatorilor site-ului. Valdor.ro poate conține link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. Valdor.ro nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul și/sau termenii de utilizare a oricărui alt website.

3. Folosirea acestui website
Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii să găsească cât mai ușor, structurat și rapid informațiile necesare. Valdor.ro a fost creat pentru a oferi o imagine completă asupra companiei Valdor.

4. Drepturile proprietății intelectuale
Conținutul website-ului vă este oferit gratuit, cu scop informațional. Conținutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vândut, licențiat, distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală, adică SC Valdor SRL . Sunteți de acord să nu folosiți, copiați, distribuiți conținutul acestui website în scop comercial. SC Valdor SRL își rezervă toate drepturile pentru conținutul acestui website.

5. Acceptarea termenilor și condițiilor
Website-ul se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Prin utilizarea acestui website ați luat la cunoștință și sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în această pagină. Acești termeni şi condiții de folosire se aplică pe termen nelimitat de la prima accesare a Valdor.ro. Termenii și condițiile pot fi modificate de SC Valdor SRL în orice moment, fiind recomandat ca utilizatorul să verifice la fiecare accesare versiunea curentă, marcată prin « Data ultimei modificări ».

Data ultimei modificări: 09.09.2014

Termeni și condiții

Termeni și condiții

Termeni și condiții