Restaurant și catering

Servicii de restaurant și catering

Restaurant Grota Miresei

Aflat în cadrul Complexului de agrement Baia Baciului, Restaurantul Grota Miresei are o capacitate de 140 locuri în interior, 80 de locuri în foișoarele acoperite de pe malul lacului și de 130 de locuri la terasele descoperite. Arhitectura specific românească, elementele de decor, priveliștea magnifică asupra lacurilor și împrejurimilor și nu în ultimul rând, meniurile românești servite, fac din acest restaurant punctul de atracție al stațiunii în toată perioada anului.

Mai multe detalii… Website

Restaurant Taverna Romană

Restaurant Taverna Romană vă invită să explorați bucătăria românească tradițională și să gustați autenticele preparate tradiționale, însoțite de țuica bătrână de Văleni și vinișorul aromat de Tohani, Jidvei ori Murfatlar.

Taverna Romană are o capacitate totală de 400 de locuri dispuse astfel: Grădina de Vară plină de flori și salcâmi are o capacitate de 150 locuri, iar interiorul rustic are o capacitate de 250 de locuri.

În cadrul restaurantului Taverna Romană se pot organiza mese festive, nunți, aniversări, petreceri private, conferințe, lansări de produse.

Mai multe detalii… Website

Restaurant și catering

Restaurant și catering

Restaurant și catering